مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم گفت: گروهی از هنرمندان شاخص صنایع دستی این استان، آثار خود را در سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایعدستی در تهران به نمایش در میآورند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم گفت: بازار کهنه واقع در خیابان آیت الله طالقانی (آذر) قم با نور پردازی در شب ها احیا می شود و در کوچه های بازار کهنه نیز خانه مسافر ایجاد خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم گفت: گردشگری میتواند زمینه رشد تحولات فرهنگی و اقتصادی شود؛ اگر به این امر در دانشگاه توجه شود، میتواند ثمرات خوبی در کشور به همراه داشته باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی و گردشگری استان قم گفت: ۲۲ هتل در قم حال ساخت است و در دو سال گذشته ۲ هزار تخت اضافه شده و به دنبال این هستیم که این پروژهها خصوصاً در حوزه زائرسرایی گسترش پیدا کند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم بیان کرد: حدود ۱۴ هزار و ۵۶۸ تخت اقامتی در استان قم آماده پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی در ایام نوروز است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان قم اظهار کرد: در سال جاری به صورت میانگین، ۸۵ درصد تختهای گردشگری رسمی استان قم در خانهمسافر، هتل، هتلآپارتمان و مهمانپذیرها توسط مسافران اشغال شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم گفت: برای ایجاد دبیرخانه شهر ملی انگشتر در قم ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است و این دبیرخانه بزودی افتتاح خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، گفت: تلاشهای زیادی برای احداث بازارچه داشتیم و توافقاتی با شهرداری داشتیم اما متاسفانه منجر به نتیجه نشد؛ بنابراین در حال حاضر مهمترین مشکل ما نبود بازار دائمی و فضا برای ارائه صنایع دستی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم گفت: پرونده حرم مطهر حضرت معصومه(س) برای ثبت جهانی تکمیل و به عنوان گزینهای برای ثبت و انجام شدن فرآیند تصویب به یونسکو فرستاده شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم گفت: راهپیمایی اربعین موجب ارتباط و اتحاد بین محبان اهل بیت(ع) و شیعیان میشود تا هویت خودشان را در دنیای امروز پیدا کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم از آغاز مرمت کاروانسرای ملاحسین و بهبود وضعیت اقتصادی و عمرانی بازار کهنه با مشارکت شهرداری قم خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی قم با اشاره به اینکه اکثر استانهای کشور موزه نمایش آثار تاریخی دارند گفت: با توجه به پیشینه تاریخی پررنگ این استان جای موزه اشیای تاریخی درقم خالی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم گفت: ۷۶ طرح در دست اجرا در این استان وجود دارد که ۲ هزار تخت به ظرفیت اسکان زائران و مسافران در قم اضافه میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی قم گفت: طی چندماه اخیر اوضاع گردشگری استان مناسب بود و از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه ۹۰ درصد تختهای گردشگری قم استفاده شدهاست.
یکی از برنامههای هدفمند و هوشمندانه برای جذب گردشگران رونق بوم گردی به شمار میرود که در این راستا قم با توجه به ویژگیهای خاص آن میتواند عامل مهمی درتوسعه گردشگری در این استان باشد.